maanantai 29. huhtikuuta 2013

Aikaa ja aikaa

Huh, kun menee vauhdilla päivät, vaikka valon lisääntyessä sitä ei iltaisin aina tajuakaan, kuinka paljon kello jo on.

Viime viikon tiistaina kävin testaamassa vaihteeksi pitkästä aikaa kuumapilatesta, ja oli kyllä hyvä kokemus! Aivan hullun rankkaa, mutta toivottavasti tehokasta. Ja ohjaaja oli loistava - näillä ryhmätunneilla oma motivaationi tehdä paremmin, yrittää isommilla painoilla tms. on hurjan paljon kiinni vetäjästä. Pilatestunnilla kävi siis mahtituuri. Harmillisesti olen sopinut jo lähes koko toukokuun tiistait täyteen muita menoja, joten seuraavaa kertaa saanen odotella hetkisen...

Loppuviikosta ajatukset olivat työjohdannaisilla stressikäyrillä, mutta onneksi lauantai tarjosi piristystä parissakin eri muodossa: iltapäivällä hyppäsin pyörän selkään ensimmäistä kertaa noin viiteen vuoteen ja käytiin Miehen kanssa vähän haistelemassa, saisiko minusta maastopyöräilijää. Yllätyin tosissani siitä, miten kivaa fillarointi oli. Kauniita merimaisemia, luonnontuoksuja, vauhdin hurmaa. Toki myös kipeytynyttä rannetta, jumiutunutta hartiaosastoja ja reisien voimattomuutta ylämäissä. Positiiviset puolet veivät kuitenkin kirkkaasti voiton, joten tämä täti meinää istahtaa satulaan vielä uudestaankin, ja huomattavasti pikemmin kuin viiden vuoden päästä! :) Lauantai-iltana sai vielä kivan päivän kruunuksi laittaa ykköset niskaan ja suunnata mielettömille synttärifestareille juhlistamaan useampaa kolmikymppistä ystävää!

Sunnuntaiksi olin aikatauluttanut sohvalla makaamista, ja vihdoin matkakuvien käsittelyä ja juttujen kirjoittamista. Olen kyllä maailman surkein tässä asiassa, pahoittelut siitä :(. Mies sitten aamiaisen jälkeen asettui lukemaan lehteä olkkarin sohvalle ja aloitti taas jo jonkin aikaa veivaamansa valitusvirren ikkunoidemme skeidaisuudesta. Ja siitä kuinka pitäisi sitten kaihtimetkin pestä/pölyttää. Ja oivoi kun ei edes ulos meinaa nähdä, mutta silti häikäisee. :D

Erkkikään sellaista jaksa kuunnella. Ikkunalaudat tyhjiksi, uusi, vartavasten hankittu pesulaite latautumaan, sanomalehteä lattioiden suojaksi. Haloo Helsinkiä soimaan ja arskat nokalle. Pölymyrkytys sälekaihtimista, miljoona kuhmua otsaan ja/tai takaraivoon ikkunanpokista, rannekramppeja kuivauslaitteesta. Lataustaukojen aikana vessan siivous ja vaatekasojen järjestelyjä. Viisi tuntia myöhemmin mutainen Mies takaisin oikealta maastopyörälenkiltä ja koko kämpän imurointi. Palkintona tortillaillalinen ja Selviytyjät Suomen finaali.

Tänäänkin muuten häikäisee, mutta kirkkaammin! ;)

2 kommenttia:

  1. Missä sä kävit kuumapilateksessa? Mä oon kuullut vaan hot joogasta, toi pilates vois olla kans kiva.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on kortti EsportFitnessiin (tilat keskustassa ja Tapiolassa), ja niillä on siellä HotFitness-studio, jossa järkkäävät melkein mitä vaan tuollaisia rauhallisempia tunteja. Yhessä vaiheessa kävin säännöllisen epäsäännöllisesti BodyBalance-tunneilla tuolla kuumassa, ja voin kertoa, että hiki virtasi! Sama homma ton pilateksen kanssa, oli aikamoinen lampi siinä joogamatolla tunnin jälkeen.. :D Mä tykkään kuumassa treenailusta, mutta kaikillehan se ei sovi.

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...