tiistai 25. kesäkuuta 2013

Varsin mainio Juhannus

Oi kyllä voisin tottua kolmepäiväisiin (neli-iltaisiin) viikonloppuihin! Tänä vuonna vietimme kaupunki-Juhannusta, vaihtelun vuoksi, ja koska vanhempieni merenrantatalo kaipasi viikonloppuvahteja. Ei ollut ensimmäinen kerta, mutta vähemmistöähän nämä stadijussit ovat olleet :).

Pakksimme kimpsut ja kampsut (hämmentävän paljon roinaa tarvitsee mukaansa yhtä viikonloppua varten!) ja suoritimme kaupparastin jo torstaina. Olipahan ässää ajaa noin vartti ja olla perillä! :D Ystäväpariskunta saapui seuraksemme perjantaina puolen päivän aikaan, ja siitä alkoihin vasta sunnuntaiaamuna päättynyt mieletön herkkuruuan napaan lappaaminen.

Meidän Juhannuksemme teema oli siis ruoka. Erittäin hyvä ruoka. Ja aurinko ja lämpö. Vuoroin makoilimme arskassa kylpevällä terassilla grillaamassa itseämme, vuoroin kokkailimme ja grillailimme seuraavaa herkkumättöä. Niin ja kävimme meressä uimassa, että bye bye vaan talviturkki! Lauantaina saimme vahvistusta joukkoihimme toisista ystävistä ja heidän puolivuotiaasta vesselistään. Ja söimme vähän lisää. Sunnuntaina kruunasimme mahtavien ilmojen viikonlopun kierroksella golfia, melko lämpimissä olosuhteissa.

Keskityin hyvin tarkasti valokuvaamaan tunnelmia ja etenkin safkojamme, mutta toki sillä oikealla kameralla ;). Ja koska olen maailman laiskin purkamaan siitä kuvia mihinkään, tämän postauksen kuvitukseksi pääsee vuoden pisimmän päivän upea auringonlasku. Melko kaunista!

Painumassa mailleen, Helsingin yltä.

Kyllä meidän taas kelpasi. Rakastan kesää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...