tiistai 13. elokuuta 2013

Totaalisen lomalla

Olipahan loma! Aivan mahtava, upea, täydellinen. En enää koskaan suostu lyhyempään kuin neljän viikon kesälomaan, kyllä oli luksusta!

Varpaat näkivät vähän kaikenlaista:

Merikarvian villasukkalämpötilat.

Nizzan kivisen biitsin.

Nizzan hotellin altaan.

Hangon hiekat.

Ja muutama rantamaisemakin ikuistui:

Cannes ja Välimeri.

Nuuksio ja Hynkänlampi.

Arkeen paluu oli sitten toki karuakin karumpi. Duuni ei ollut taianomaisesti muuttunut unelmien hommakseni loman aikana, mutta nyt en halua siitä valittaa. Kaipa näillä asioilla on tapana ratketa, tavalla tai toisella. Toivossa on hyvä elää!

Ekan arkipäivän kruununa unohdin avaimet kotiin lähtiessäni tanssitunnille ja Mieshän oli illan kiipeilemässä. Puhelin repussa. Istuin sitten puolitoista tuntia rapussa kivikovilla portailla ja annoin hien kuivua :D. Kaikin puolin maanantai!

PS. Tänään kävin testaamassa, onko 15 vuotta tarpeeksi pitkä aika lapsuuden traumoille parantua. Tämän syksyn uusi harrastus nro 1: balettitunnit! (Vastaus: menen jatkossakin!)

2 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että loma oli kaikin puolin onnistunut :)

    Voi ei - mäkin olen joskus joutunut avainten unohduttua istuskelemaan rappukäytävässä huoltomiestä oottelemassa tovin jos toisenkin.. Tarinaan kuului myös se, että oli yöaika, ja naapurin tomera täti tuli ajamaan mua ulos rappukäytävästä pakkasyöhön värjöttelemään, "kun en asu siellä".. Siinä meinas kyllä käpy palaa ihan totaalisesti; en todellakaan ala henkkareita naapurille näyttämään, jotta voi tarkastaa nimen olevan sama kuin ovikyltissä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti miellyttävää todistella stalkkerimummolle asuvansa talossa :D Onneksi tosiaan Mies oli kuitenkin suht pian tulossa kotiin, eikä esim duunimatkalla Intiassa tai vastaavaa.. Kerran edellisestä kämpästä itseni ulos lukittuani reissasin läpi puolen stadin hakemaan vara-avaimia äidiltäni, klassisen tyylikkäissä pieruverskoissa ja tukka pystyssä.. Tuli vähän pidempi breikki dippatyön kirjoittamiseen :D

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...