keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Haaveesta todellisuuteen: ruokapöytä

Köh, köh. Helmikuussa aloitettavaksi uhattu projekti ovesta pöydäksi jäi sitten hieman roikkumaan. Tarjouspyynnöt lähtivät kolmelle helsinkiläiselle puusepälle lopulta elokuussa. Kolmesta kaksi vastasi (en oikeasti ymmärrä yrittäjiä, jotka eivät vastaa tarjouspyyntöihin), ja heidän kanssaan käytiin vielä tarkentavia keskusteluja mm. maalin poistamiseen kuluvasta ajasta ja kustannuksista. Kokonaisvaikutelma painoi vaakakupissa eniten, joten työn tekijäksi valikoitui Vallilassa verstastaan pitävä Woods Helsinki.

Vaihdoimme useita sähköposteja mm. jaloista, lasipinnasta, pöydän koosta ja petsin sävyistä. Puuseppä Simo laittoi muutamia ehdotuskuvia, joiden perusteella lopulliseen muotoon päädyttiin. "Pojat" kävivät eräänä lokakuisena päivänä kantamassa oven ullakoltamme pajalle, sovin sinne yhden tapaamisen, ja viikon kuluttua tästä tapaamisesta pöytä oli valmis saapumaan kotiin.

Muutamia kuvia vanhasta ruokailuryhmästä:
Ja tältä meillä näyttää nyt:


Eipä voisi olla paljon siistimpi, me tykkäämme aivan tosi paljon! Ovea ympäröi joka puolelta neljä senttiä leveä valkolakattu tamminen kehys, jalat ovat kooltaan 8x8 senttiä ja pinnalla on muutaman millin paksuinen lasilevy. Pure love :).

12 kommenttia:

 1. Just tommosen pöydän mäkin haluuuuuuuuun!!! Just pari päivää sitten selitin miehelle, että tollanen pöytä olis niin ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) On kyllä siistiä nähdä omat kuvitelmansa livenä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tänks! Mekin tykätään :) Ja kokonaan kotimaista käsityötä.

   Poista
 3. Wau! Todella upea!

  - M

  VastaaPoista
 4. WAUTSI! Upee on! Varsinkin kun vertaa tuohon vanhaan, josta tulee mieleen koulun ruokala :) Kyllä kannatti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Wanhassa on toki omat tunne- ja laatuarvonsa, mutta eihän se nyt ihan samassa sarjassa taistele ;) Siirtyy ullakolle odottamaan seuraavaa käyttöä.

   Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...