maanantai 10. syyskuuta 2012

Reikä seinässä

Uuden asuntomme eteisessä, kylppärin oven vieressä oli sellainen omituinen peltilevy. Huomasimme, että se oli juuri sellaisessa kohdassa, johon makuuhuoneen ovenkahva kolahtaa, jos oven päästää kokonaan auki. (Makkarin ja kylppärin ovet kolisevat myös himpun toisiinsa, ja vessan ovessa on tylsä naarmukin.) Niinpä minä ajattelin levyn olevan estämässä seinää naarmuuntumasta, ja halusin poistaa sen maalauksen tieltä (en siis ajatellut että se laitettaisiin enää takaisin, vaan ostaisimme niitä sysirumia kumijuttuja, mutta anyways.) Mies oli sitä mieltä, että levyn takana olisi jotain johtoja/putkia/mitälie, mutta että kurkataan. Ja mitä levyn alta paljastuikaan?

Rehellinen reikä seinässä. Normisettiä.

REIKÄ! Rehellinen reikä seinässä; sellainen, joita näkee huonoissa leffoissa, kun vihastunut sankari iskee nyrkkinsä pahviseinästä läpi.. Jösses. Herra entinen omistaja oli sitten paiskonut ovea siihen malliin, että kahva oli mennyt seinälevystä läpi, ja nokkelana miehenä "paikannut" holen tuolla yököttävällä peltilevyllä. Jep jep.

Meidän Mies on sentään eri maata. Puukolla reikää hivenen suuremmaksi, eristevillaa ulos, ja ylimääräisiä listanpätkiä aukkoa tukkimaan. Perään "kevyesti" tasoitetta ja voilà - reikä on tukittu! :D Tänään sen yli pääsee jo toivottavasti pohjamaalaamaan, jolloin saadaan lopullisesti peittoon myös viimeinen keltainen seinä. Huh, että niitä riittikin!

Reiän paikkausta aitoon MacGyver-tyyliin!
Reikä aidossa ympäristössään.
Näkyvillä myös vihoviimeinen pätkä keltaista seinää!

Remppa on muuten suurin piirtein aikataulussa. Meillä on vielä tämä viikko aikaa ennen Miehen viikon pituista työmatkaa, ja kokonaan aloittamatta on enää yksi huone. Luultavasti siis saamme (ainakin ne kriittisimmät) maalaukset valmiiksi tämän viikon aikana, ja minä voin sitten yksikseni maalailla takkaa ja muita pieniä sivuprojekteja, ja alustavasti pakkailla romuja vanhassa kodissa. Muutto olisi siis vuorossa syyskuun vikalla viikolla, juuri sopivasti ennen allekirjoittaneen synttäriä. Jee! :)

2 kommenttia:

  1. Aika kiva ylläri! Ja erittäin nerokas paikkauskeino edellisellä omistajalla...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Perusmeininkiä :D Mitäs sitä koko seinää uusimaan, jos noin hirveen kätsysti ja nätisti saa ruman kolon peitettyä ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...