keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Suussasulava suklaabrunssi

Sain syntymäpäivälahjoina useita mahtavia lahjakortteja, joista yhden kävimme lunastamassa viime lauantaina - Chjokon suklaabrunssilla.

Alkutiedot olivat tasoa "paljon suklaata", joten guuglailimme ennen lähtöä sen verran, olisiko tarjolla mitään suolaista, vai kannattaisiko suosiolla syödä jotain pientä jo kotona. Nopean tutkimuksen tuloksena otimme pohjaksi muutaman edellisen illan perinteisiltä lukiotyttöjen jalluglögeiltä jääneen sulhaspiirakan - luvassa olisi nimittäin vain ja ainoastaan makeita herkkuja. Slurps!

Köröttelimme kolmosella Krunaan ja löysimmekin vaivatta perille pikkuruiseen kaffelaan. Brunssitarjoiluun kuului parilta myymälän hyllyltä noin kahdeksaa sortimenttia (ainakin pari petit fouria, muutamaa moussea, kakkupala ja macaronseja) ja lisäksi itse sai täydentää lautastaan irtopraliineilla, kuivakakulla ja ohuilla suklaalevyn palasilla. Hintaan sisältyi myös tavallinen kahvi tai rooibostee. Eikä siitä pöydässä valmiina olleessa vesikannustakaan haittaa ollut ;).

Tästä aloitettiin! Vähän saatoin santsata :)

Naaam, mitä herkkuja! Voittajaksi valikoituivat lähes tasapistein valkosuklaa-vadelmamousse ja shampanja-vadelma petit four. Reilun tunnin mässäilyn jälkeen olo olikin sitten sen mukainen, eli takaisin kotiin päätimme suunnata raikkaassa pakkassäässä kävellen. Matkalle sattui osumaan muutamakin kauppakeskus ja tavaratalo, joten onnistuimme kuin vahingossa hoitamaan kuntoon myös viimeiset (tai ensimmäiset) jouluostokset. Hyvä ja ennen kaikkea herkullinen lauantai!

1 kommentti:

  1. Ai kauhia! Tässä olis kyllä suklaasyöpölle siipalleni oivallinen lahjaidis :))

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...