torstai 21. elokuuta 2014

Instagram Travel Thursday: Yllätysten Berliini

Jes, sainpa vihdoin aikaiseksi osallistua IG Travel -torstaihin minäkin! :) Ihkaensimmäisessä postauksessani vilautan vähän kesälomamatkakohdettamme Berliiniä, joka tosiaan pääsi totaalisesti minut yllättämään.

Tärkeää oli tietysti tutustua aiheeseen hyvissä ajoin etukäteen, asiantuntevan matkaoppaan ja kunnon eväiden avulla.


Ensimmäistä kertaa kaupungissa. Silloin tulee herkästi kierrettyä ne "must see" -paikat, mutta onneksi ne täällä ovat upeita ja huokuvat historiaa.
Lisää Berliini-tunnelmaa ja tarkempaa matkakertomusta seuraa toivottavasti pikaisesti!

Tämä kirjoitus on osa Instagram Travel Thursday -kampanjaa, jonka järjestävät Suomessa Kaukokaipuu, Destination Unknown ja Wanderlust Expert -blogit. Kaikki ylläolevat kuvat on otettu iPhone 4S:llä ja löytyvät Instagram-tililtäni.

4 kommenttia:

 1. Hei pitänee jäädä seuraamaan. Mulla taitaa tulla ensimmäinen Berliinin reissu mahdollisesti vielä tämän vuoden puolella, joten pitänee tutustua itsekin aiheeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan! Tämä päivitysvauhti on tällä hetkellä vähän mitä on, mutta tavoite on parantaa tapoja :)

   Poista
 2. Hauskaa, että otit osaa kampanjaan! :) Berliini on yllättänyt minutkin, mutta vasta parin reissun jälkeen kaupunkiin kun olen aina ollut enemmän tai vähemmän työasioilla! Kaupunki on karu, mutta samalla todella lämminhenkinen ja kunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin hauska tempaus, että täytyy saada jatkossakin kasaan jotain :) Tällä viikolla ei onnistunut, mutta joku kerta varmasti taas!

   Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...