tiistai 30. syyskuuta 2014

Mitä kuuluu?

Kukkuluuruu! Syyskuu on mennyt hurahten ohi. Yrityskuviot, koiranpennun hoito (ei kuitenkaan oma) ja parinkin eri esityksen treenaukset ovat tehokkaasti imeneet mehut ja vapaa-ajan.

Vaikuttaa siltä, että myös lokakuu menee nopeasti ja yhtäkkiä ollaankin siellä marraskuun säkkipimeydessä. Mutta sitten tulee toivottavasti lunta ja varmasti joulu! Ja keväällä..

Madrid! Viime viikonloppuna koiravahteilun lomassa kilisteltiin parillekin synttärisankarille ja siinä illan kääntyessä yöksi saatettiin pistää muutama satanen Norskin lippukauppaan ja ostaa päräytetiin lentoliput Espanjan pääkaupunkiin huhtikuulle. :)

Nyt pitäisi vielä tutustua kaupungin AirBnB-tarjontaan ja suunnitella tekemisiä. Ohjelmassa on ainakin Real Madridin peli ja viisikerroksinen Desigual-liike, tapaksia, churroja ja flamencoa. Vinkkejä saa heitellä ja kokemuksia kyseisestä kaupungista jakaa. Palaan näihin suunnitelmiin varmasti vielä useamman kerran ennen matkaa, onhan sinne vielä hitsin pitkä aika :D. Mutta silti, mahtavaa, että on suuniteltavaa ja lennot jo plakkarissa.

Olé!

Nuori ja nätti (ja ruskettunut!!) neiti Realin arkkivihollisen kotipesässä, Barcelonan Camp Noulla kesällä 2006. En kestä mitä eleganssia! :D (Lätsä ei kotiutunut.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...