maanantai 10. joulukuuta 2012

Luvassa loppuviikolle

Tuntien laskeminen on virallisesti alkanut! Töitä on jäljellä enää noin kahdeksan tuntia, ja sitten se on kuulkaas loma!

Tänään täytyy vielä sykkiä ympäri keskustaa, kun on pari pikku juttua hoitamatta. Esim sellainen mitätön yksityiskohta kuin valuutanvaihto. Kukapas sitä nyt paikallista rahaa tarvitsisi? :) Niin ja kyllä siellä kotonakin on tekemistä, aloitetaan vaikka pakkaamisesta.. ;)

Miehen työt kosahtivat ikävästi sellaiseen jamaan, että raukka joutui jo eilen nakuttamaan aamuneljään asti hommia (!), eikä tämä päivä näytä yhtään kevyemmältä. Onneksi näppärä mies viskoi siinä ohessa kamojaan kassiin, joten edes toinen meistä on suurinpiirtein pakannut.

Järkättiin eilen myös aikamoiset tulostusfiestat, kun pyrittiin saamaan selkoa lennoista ja majoituksista. Sellainen kasa paperia, että hyvä ettei käsimatkatavaroiden painorajat jo pauku...

Mutta asiaan, tältä noin niinkuin suurinpiirtein näyttäisi meidän loppuviikko:

Keskiviikko ja torstai Bangkokin hulinassa!

Perjantai, lauantai ja sunnuntai Sydneyssä!

Kyllä vilukissan kelpaa päästä taas aurinkoon kehräämään. :)

Katsotaan mitä tässä enää ehtii kirjoittaa, vai ehtiikö mitään. En myöskään lupaa tekstejä matkan päältä, mutta toki kirjoitan jos siihen hyvä tilaisuus avautuu :). Tammikuussa sitten toivottavasti luvassa sellaista kuvailotulitusta, että teillä menee muhun hermot!

8 kommenttia:

  1. Ihanaa! Odottelen tammikuun kuvailotulitusta jo nyt. Ja nauttikaahan erityisesti vuodenvaihteen ilotulituksesta siellä reissussanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, varmasti nautitaan :) täytynee rustailla tätä ulkoasua sitten sellaiseksi, että kuvat pääsevät paremmin oikeuksiinsa.

      Poista
  2. Ihanaa reissua, on varmasti mahtavaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! tähän luotetaan, suunnitelmat ainakin tuntuvat aivan ässiltä :)

      Poista
  3. EN KESTÄÄÄÄÄ! Ihanaa reissua <3 Pistähän kamera laulamaan!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Voin myös luvata, että kuvien laatu paranee ratkaisevasti, ne nimittäin näpsitään oikealla järkkärillä ja hyvällä linssillä :) Vaikka onhan näissä mun i-kuvissa kyllä tiettyä tunnelmaa ;)

      Poista
  4. Tämä kateuden tunne kuristaa mut! Ei vaan, NAUTTIKAA! Ette ois parempaa lähdönhetkeä voinut valita, kun ulkona on taas tollanen snow blizzard :D Hyvää matkaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo ihan sopiva aika vaihtaa tropiikkiin, kunhan ei vaan vaikuttaisi lentoihin tuo lumentulo.. :)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...