Hopsansaa, tämä sunnuntai/maanantai tarjoileekin sitten kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Ensimmäisessä setissä teemani ruoka.
|
Ma 17.3. Norminuudelit, kuin paluu opiskeluaikoihin. |
|
Ti 18.3. Helppoa, nopeaa ja maukasta pikaruokaa: feta-avokadocouscous. |
|
Ke 19.3. Oli hyvää vielä seuraavanakin päivänä. |
|
To 20.3. Lounasherkuttelua. |
|
Pe 21.3. Juustohyllyllähän se mopo sitten karkasi, vaikka vain maitoa menin hakemaan... |
|
La 22.3. Streat Helsinki -katuruokafestareilla palelemassa. Mutta kyllä kannatti jonottaa! Featuring random hipsteri-wannabe. :D |
|
Su 23.3. Lenkkitreffit peruuntuivat flunssan takia, mutta onneksi sentään ruokaa oli tarjolla :). |
Maaliskuun viimeisen viikon teemaksi valitsin ihminen/ihmiset/ihmisiä.
Ai vitsit, mun alkoi tehdä ihan älyttömästi mieli nuudeleita nyt :D Pakko huomenna keksiä joku "aikuisversio" Maman kananuudeleista!
VastaaPoistaHaha, pienet fläsärit niistä kyllä tulee; oma opiskeluajan darrakombo oli kupillinen noita nuudeleita pelkiltään ja kylkeen tuopillinen kylmää maitoa ja paahtoleipää ilman mitään päällisiä.. Ei ehkä toimis enää :D
Yyh, mikä kombo! :D Me tehtiin kesäduunissa lounastauoilla niin, että murskattiin nuudelit pussissaan, keitettiin vedenkeittimellä vedet, sekotettiin nuudelit ja mausteet kuumaan veteen ja kruunattiin kokonaisuus säilykemaisseilla ja raejuustolla :D Ei ehkä mikään kulinaristinen huippusuoritus sekään..
PoistaMutta toi annos oli kyllä "aikuisversio", oli nimittäin ihan täysjyvänuudelia ja alusta asti itse maustettua ;)
Aikuisversiot rules ;) Haha, muistan myös joskus syöneeni kuivia nuudeleita leffaeväänä, kun maistuivat vähän samalta kuin Raffelit... Oi niitä aikoja :DD
PoistaKääk, oot kyllä ollut melkoinen nuudelimimmi :D
Poista