torstai 8. tammikuuta 2015

Hyvää uutta vuotta!

Niin se huristi lopulta myös vuosi 2014 loppuunsa ja nyt ollaan jo pitkästi uudella vuosiluvulla. Itselleni vuosi oli eriskummallinen, vähän sitä tulikin jo sivuttua aihetta elokuussa, joten toivoisin hieman tasaisempaa menoa tältä vuodelta.

Loppuvuosi 2014 ei pitänyt sisällään mitään kovinkaan hohdokasta. Lokakuun puolessa välissä sairastuin flunssaan, joka jatkui lähes katkeamattomana melkein joulukuulle saakka. Marraskuussa mursin nilkkani niinkin jännittävässä tilanteessa kuin aamukiireessä, joten köpöttelin kepeillä pari viikkoa ja käytin kevyttä kipsiä vuoden loppuun asti. Joulukuussa saatiin myös päätökseen erään keväällä todetun sairauden hoito - sopivasti siinä flunssien välissä, sillä joulun välipäivinä sain taas uuden pöpön, joka edelleen kutittelee kurkussa.

Eri tavoin sairastaessa meni siis aikani, eikä intoa kirjoitteluun kauheasti ollut. Projekti 365 kyllä jatkui ja päättyikin onnellisesti rakettien paukkuessa taivaalla. Jos oikein lasken, niin aivan ilman kuvaa taisi jäädä koko vuonna noin kolme päivää. Loppuvuoden kuvasaldo on kyllä sattuneesta syystä melko matalalaatuista, mutta sainpahan valmista! :D Sen verran voisin ryhdistäytyä, että keräisin kuvat tännekin talteen, kovalevyltä homehtumasta.

Välihuomio: seuraava kuvausprojektini voisi olla jotain täysin erilaista, enemmän omia taitoja kehittävää, kuin tällaista pakonomaiseksi muuttunutta sekalaista sarjatoimintaa. Joulupaketista paljastui kolmijalka, joten aivan varmasti jonkinlaista harjoittelua on luvassa!

Nyt siis katseet on aika suunnata uuteen vuoteen ja sen mukanaan tuomiin seikkailuihin. Ensimmäinen reissukin siintää lähes nurkan takana, kun maaliskuun alussa karkaamme Miehen kanssa Alpeille nauttimaan vuorista, lumesta, auringosta ja ranskalaisesta vieraanvaraisuudesta.

Keväälle on toki luvassa myös uusi kohde Madrid ja toivottavasti käymme myös kotoisen pohjoisissa lumimaisemissa keväthangilla (pääsiäinen ja vappu?). Kesä ja syksy ovat täysin auki, mutta hieman polttelisi lähteä pitkälle kiertueelle Jenkkeihin, kun ystäväpariskunta muuttaa länsirannikolle. Kiertueen tulisi kattaa ainakin Floridaa, Chicagoa, Washingtonin osavaltiota, Vancouveria (hups, lipsahdus Kanadan puolelle) - ja ehkä joku täysin uusi paikka etelästäkin? Siinähän se menisi kuukausi kivuttomasti! (Rahapussi voisi olla eri mieltä.) Noh, katsotaan sitä sitten, tässä on kuitenkin aika monta liikkuvaa osaa yhtälössä vielä. :D

Mutta näin. Uudella tarmolla vuoteen 2015!

2 kommenttia:

 1. Vautsi, mitä matkasuunnitelmia! Kunpa pääsis itsekin, mutta tällä hetkellä vähän hiljaiselta näyttää :P

  Ihanaa alkanutta vuotta :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Alpit ja Madrid on kyllä ihan messevä saldo keväälle (ja muutenkin, koska toi Jenkkihapatus on kyllä vielä aivan haavetasolla :D )

   Iloa koulunpenkille!

   Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...