torstai 19. helmikuuta 2015

Vuorirakkautta

On itse asiassa melko hämmentävää, että minä korkeanpaikankammoinen rakastan vuoria. Talviurheilukisoja katsoessa huokailen aina ääneen upeita maisemaottoja ja yläilmoista otetut vuoristokuvat saavat sydämeni pamppailemaan (muustakin kuin kauhusta). Siksi onkin harmillista, että edellisistä omista vuorikokemuksista on jo melko kauan aikaa.

Onneksi tämä asia korjaantuu ensi viikolla, kun hiihtolomamatkamme suuntautuu patonginpurijoiden suosikkilomakohteeseen, Ranskan Chamonix'n kylään. Odotettavissa niin hengästyttäviä maisemia kuin alamäkiäkin - viidessä laskupäivässä saa varmasti tämän kropan pahasti hapotettua!

Tässä matkaa odotellessa kaivelin arkistoja, ja jään nyt haaveilemaan uusista vuorikuvista. :)

(Nämä kuvat satunnaisilla mukana kulkeneilla kännyköillä ja kameroilla.)

Monterosa, Italia, (ja/tai Zinal, Sveitsi) 2008


Montafon, Itävalta, 2010Pitztal, Itävalta, 2011Laax ja/tai Disentis, Sveitsi, 2012
Zillertal, Itävalta, 2011 ja 2013


Mahdollisesti kasvava alppikuume jää täysin lukijan omalle vastuulle! ;)

2 kommenttia:

  1. Uijui siisitä! Mahtavaa hiihtolomareissua! Ite saadaan odotella vielä omaa Rukan "hiihtolomaa" reilun kuukauden verran mutta sieltä sekin lähestyy :) Meillä ei tosin ole tiedossa todellakaan yhtä huikeita vuoristomaisemia kuin teillä, lucky you! Vuoret on niiiin upeita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On niissä Rukankin maisemissa se oma viehätyksensä, vaikkei ihan yhtä paljon huimaakaan ;) Olitteko siellä Pääsiäisenä vai just ennen? Meillä tiedossa rukailua sekä påskina että vappenina :)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...