maanantai 11. kesäkuuta 2012

Asuntokuume vaarallisen korkealla


Kevään aikana olemme tulleet Miehen kanssa siihen tulokseen, että kaipaamme uuteen kotiin nykyisessä kodissa vietetyn viiden vuoden jälkeen. Päätimme kuitenkin, että asuntokuumeen annetaan nousta vasta häiden jälkeen.

Ja nyt se tosiaan on noussut vaarallisen korkealle! Pankin kanssa mennään keskustelemaan mahdollisuuksista ja kiristämään lisää rahaa tänään, mutta ensimmäiset näytöt käytiin kurkkimassa jo eilen sunnuntaina. Ja jos ihan tarkkoja ollaan, Mies on jo yhdessä näytössä ilman minua käynyt.

Haastavaksi tämän tilanteen tekee se, että rahatilanteemme ja asuntomakumme ovat valitettavan kaukana toisistaan. Toivelistalla olisi niin lisää tilaa, avokeittiötä, parveketta, korkeita huoneita kuin keskeistä sijaintiakin. Mistä siis tinkiä, jos ja kun sitä käsittämätöntä kaikki ehdot täyttävää unelmakotia ei välttämättä koskaan tule vastaan? Tällä hetkellä ykkösenä dissauslistalla on parveke, koska niitä parvekkeita vaan on täällä Helsingin ytimessä aika vähän. Viimeisenä aiomme todennäköisesti tinkiä avokeittiöstä, niin hassulta kuin se joistain saattaakin kuulostaa :).

Tällaista siis täällä, jännät paikat! Stay tuned, koskaan ei tiedä milloin se elämä heitetään risaiseksi ja sitoudutaan vuosikausiksi pankin liekaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...