torstai 26. heinäkuuta 2012

Haussa puuseppä

Muutimme nykyiseen kotiimme noin viisi vuotta sitten. Sen yksi ehdottomista parhaista puolista ovat (osittain alkuperäiset) lautalattiat ja kunnostetut vanhat ovet ja karmit. Löysimme ullkakkokomerosta myös kaksi kunnostamatonta ovea, ja päätin jo silloin, että ainakin toinen niistä lähtee mukaamme kun seuraavaan kotiin vaihdamme. Siitä tulisi jollain taikatempulla ruokapöytä.

No, nyt kun kodinvaihto on ajankohtaista, tuo ovipöytäkuvitelma voidaan vihdoin toteuttaa! Saatavilla oleva ovi on siis todellakin alkuperäinen puinen sisäovi huoneistostamme 1920-luvulta, enkä usko sille tehdyn ikinä mitään. Eli kunto on siis "alkuperäinen" - remontin tarpeessa ;).

Omat kädentaitoni rajoittuvat rättipuolen hommiin (eikä niissäkään ole hurjasti kehumista..) ja vaikka Mies ehkä osaisi jotain ovelle tehdä, sopivat tilat puuttuvat. Itse asiassa on myös niin, että ovi ei kelpaa pöydäksi sellaisenaan, vaan sen ympärille olisi tehtävä eräänlainen "kehys" ja peileihin upotettava lasit, ideoita voi katsoa vaikka Pipanukin postauksesta täällä.

Näistä kaikista syistä johtuen haussa on siis osaava puuseppä Helsingistä tai sen välittömästä läheisyydestä - johonkin asti vielä voidaan ajaakin, mutta ei mieluusti kovin kauas. Kaikki suositukset otetaan siis ilomielin vastaan!

Kuvamateriaalia luvassa heti kun mahdollista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...