torstai 19. heinäkuuta 2012

Tätä on odotettu...

eli tänään, vihdoin ja viimein, aloitan hurjan kahden viikon ja yhden päivän pituisen oman rahan kesälomani! ;) Vikaa työpäivää siis viedään. (Ja sivumennen sanoen, aivan ässä idea aloittaa loma näin torstaina, niin sujuu tämä viimeinen kidutusviikko paljon nopsammin!)

Lomasuunnitelmiin kuuluu ystävien häitä (vielä kolmet edessä, tosin kaikki eivät kyllä asetu lomani aikaan), rentoutumista, sisustusunelmointia ja neljän yön reissu Dubliniin. Tuo vihreän saaren kruununjalokivi, "aidatun kahlaamon kaupunki", kutsuu meitä ensi viikon tiistaina. Kiva nähdä taas kokonaan uusi maa ja kaupunki - vinkkejä ja kokemuksia kuunnellaan täällä kyllä herkällä korvalla, joten saa jättää kommenttia, jos on joskus tuolla suunnalla käynyt! :)

Mutta, nyt vielä viimeiset hommat pakettiin ja työpöytä siistiksi, ja muutaman tunnin päästä - vapaus! Aurinkokin päätti tulla esiin tämän erityistapauksen kunniaksi. ;)

Kuva täältä.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi! Irlanti! Olenkohan muistanut kertoa, että olen asunut siellä puoli vuotta? En tosin Dublinissa, mutta Irlannissa kuitenkin (: Ihanaa lomareissua! Sehän on tässä jo ihan käsillä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, huomenna tosiaan jo lähtö, pikku hiljaa pitäisi pakkailla :) Ja ei ole varmaan tullut esille tuo Irkku-asumisesi, huisia!

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...