keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Ihanan kallista!

Käytiin eilen vähän huonekalukaupoissa (ei voi sanoa -kaupoilla, kun ei mitään ostettu, vielä). Meillä on suht varma fiilis, että uutena sohvana kotiimme astelee eräs BoConceptin malli. Samoin ruokapöydän tuolit tulisivat tuosta samasta putiikista.

Eilen siis ajeltiin Espoon puolelle, kun stadin BoConcept-puoti sulkee ovensa jo kuudelta. No, eipä ollut siinä kaupassa havittelemaamme sohvaa, joten testi-istuminen, ja sitä myötä kaupat, jäi tekemättä. Tuoleja olisi ollut, mutta halutaan mieluummin kysyä kokonaistarjousta sohvasta ja kahdeksasta tuolista yhdestä kaupasta kuin ostella juttuja ympäriämpäri miljoonasta eri paikasta. Huomenna siis uusi yritys täällä keskustassa. :)

Mutta sitten... Ihan vaan vähän käytiin nopsasti kattelemassa Vepsäläisen puolella. Meillä on jo ennestään kaksi Muuramen valkoista kaappia olohuoneessa. Ja koska uudessa kodissa on onnettoman vähän säilytystilaa, olohuone, ruokailutila ja avokeittiö ovat yhtenäistä tilaa ja haluamme luopua muutamasta vanhasta ikealaisesta, no, ajateltiin että olisi kiva jos ne uudetkin kalusteet olisivat Muuramea. Ja näillä ajatuksilla sinetöitiin se, että rahan menoa ei voi estää.

Myymälässä oli jonkin sortin malli/myymäläkappaleiden alennusmyynti, ja tykästyttiin erääseen Muurame-konstruktioon. Se oli toki vähän esittelyistä nuhjaantunut, eikä välttämättä ihan sellaisenaan kuitenkaan paras mahdollinen meille, mutta siitä se ajatus sitten lähti. Avulias myyjä kertoi, että Muuraman sivuilla on kiva suunnitteluohjelma, jolla voi rakentaa oman installationsa ja tulostaa näppärästi ostoslistankin valmiiksi. Kotiin kun päästiin, niin ilta menikin mukavasti klikkaillessa. Ja suurin piirtein tällaista olisi nyt tuloillaan:

Makuuhuoneen kaappi Miehen vaatteille ;).
Olkkarin ja keittiön "rajalle".
Olohuoneeseen uusi TV-taso, kiiltomustana tuomaan särmää.

Ja tosiaan, jos nämä meille muuttavat, kevenee kukkarot useammalla tonnilla. Mutta, uskon näiden kyllä kestävän aikaa ja katseita aivan eri tavalla kuin ikealaisten. Tai tällä ainakin yritän keventää sitä tahtomisen tuomaa syyllisyyttä ;).

Mites sillä puolen ruutua, uppoaako Muuramen design?

4 kommenttia:

  1. Jee, hyvältä kuulostaa :) meillä on pari muuramen lipastoa ja boconceptin nojatuoli ja tykkään niistä kaikista paljon! Ei ehkä halvimpia, mutta ajattomia, tyylikkäitä ja laadukkaita valintoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos komppauksesta :) Meillähän on vanhempien luona noita Muuramen laatikoita oikeasti vuodelta kivi ja miekka, edelleen priimakunnossa. Eli kyllä mäkin olen vahvasti sitä mieltä, että laatuun kannattaa panostaa.

      Poista
  2. Meille tuli just muutama viikko sitten Muuramen lipastot makuuhuoneeseen. Ennestään Muuramea löytyy työhuoneesta eli täällä tykätään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaapa kivalta! Joku tuossa yksinkertaisuudessa ja toimivuudessa kyllä miellyttää :)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...