keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Uusia unia

Nyt, kun pahimmat maanantaiangstit on saatu karkotettua ja moodissa on siirrytty odottamaan viikonloppua ;), on hyvä hetki kertoa himppusen viime viikonlopun kivoista jutuista. Kaikenlaista hauskaa siis saatiin aikaiseksi, mutta aloitetaan siitä tärkeimmästä: makuuhuoneesta.

(Kuvissa vilahtaa myös aiemmin paljastamani pikkuinen yksityiskohta, ja pyhä tarkoitus onkin kirjoittaa seinästä aivan oma postauksensa.)

Muuttoliitännäisellä ostoslistallamme oli uusi sänky. Vanha oli jo aikasen monta vuotta vanha, kaverilta kierrätetty 140-senttinen runkopatja. Sinänsä ihan ookoo, mutta rupesi olemaan jo aika kulahtanut, ja minun makuuni pikkuisen liian pehmeä ja/tai jousistaan löysäksi päässyt. Niinpä olikin kiva ylläri, kun Habitaresta löytyi hyvältä vaikuttanut peti mukiinmenevään messuhintaan (olisi voinut olla vielä vähän edullisempikin, mutta eikös sitä asuntolainaa oteta juurikin sisustamista varten?). Toimitusajaksi luvattiin rouhea neljä viikkoa, joten sänky kotiutui vasta viime perjantaina.

Vanha sänky valmiina kelmutukseen ja ullakkokomennukseen.

Pidin töistä etäiltapäivän, jotta pystyin olemaan kotona avaamassa ovia yms. Noheva nuorimies sitten kantoikin kaikki 12 osaa kiltisti tänne ylimpään kerrokseen, sitä hissiähän ei edelleenkään ole :D.

Huoneen täydeltä sänkyä :)

Miehen päästyä töistä oltiin superahkeria ja kannettiin vanha sänky ullakolle väliaikaissäilytykseen (se matkaa muutaman viikon päästä anoppilaan meille vierassängyksi). Tuo yhden kerroksen kantamisen vaativa ahkeruus liittyi siis siihen, että ullakko oli muuton yhteydessä vain tungettu täyteen kaikkea mahdollista + tilassa oli jäätävä määrä edellisen asukin jättämää romua. Eli homman nimi oli parin tunnin ullakkokomeron suursiivous...

Kun makkarissa vihdoin mahtui taas kääntymään, pitikin kasata se uusi sänky, jos meinasi päästä lattiaa pehmeämmille pankoille koisimaan :). Homma kävi yllättävän helposti, vaikkei ohjeita ihan heti löytynytkään (paitsi että kuka itseään kunnioittava dippainssi nyt ohjekirjaa tarvitsisi...). Ja lopputulos oli varsin mainio!

Jee, saatiin valmista ennen kuin uni korjasi!

Tuo on siis 160 senttiä leveä, eli meikäläisen polvi mahtuu nykyään sängyn sisäpuolelle, mutta tilaa jää silti mukavasti ympärille. Takanurkkaan on vielä tulossa Miehen vaatekaapiksi yksi Muurame-kokonaisuus, kunhan saisin aikaiseksi laittaa tarjouspyyntöä menemään. Silloin selvinnee myös jalkalampun kohtalo, koska molemmat eivät nurkkaan mitenkään mahdu. Luvassa siis lisää makkaripostauksia joskus hamassa tulevaisuudessa ;).

Hyvistä unista nauttii myös meidän perheen karvakuono aka Hauva.

PS. Eilisen päivän kuva "Something I wrote" voitaneen siirtää tälle päivälle, ja ilman sitä kuvaa, mutta taisin pykätä kasaan työhakemuksen. Nyt niitä sormia ristiin ja peukkuja pystyyn...

2 kommenttia:

  1. Komia sänky :)

    Ja seinäpostausta odotellessa - itse mietin jokin aika sitten kovasti samankaltaista ratkaisua!

    Ja vielä sormet ja varpaat pystyssä työnhakujutulle: viettäähän sitä duunissa niin suuren siivun viikostaan, että ikävässä työssä kärsii koko ihminen :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sekä kehuista että tsempeistä :) Nyt vajaan viikon jälkeen alkaa jo vähitellen olla tottunut nukkumaan erilaisissa patjoissa. Yllättävän paljon on eroa perusrunkopatjassa ja tällaisessa jenkkisänkyhärpäkkeessä.

      Seinäjuttu luvataan kirjoittaa asap!

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...