lauantai 12. tammikuuta 2013

L'amour à Paris!

Sillä aikaa kun minä ja Mies seikkailimme Australian sademetsissä kaikkien verkkojen saavuttamattomissa (tästä lisää ajallaan), veljeni oli tyttöystävineen muutaman päivän läpikulkulomalla Pariisissa. (Läpikulku siis joulunvietosta Suomesta takaisin kotiin Floridaan.) Ja kuinkas kävikään, Eiffel-tornissa esitettyyn kosintaan annettiin myöntävä vastaus. :)

Tuleva morsian on siis kotoisin Floridasta, joten kuten amerikkalaiseen hääetikettiin kuuluu, morsiamen vanhempien kuullessa kihlauksesta hääpäivä oli päätetty noin tunnissa. Ei paljon painaneet veljeni sanat äidillemme, ettei mitään häitä nyt ihan lähiaikoina kuitenkaan ole luvassa :D. Tällä hetkellä tilanne on se, että juhlapaikka on varattu ja hääpuku ostettu - melko sähäkkää toimintaa, sanoisin!

Summa summarum, myös ensi vuoden joulusta tulee lumeton. Nokat suunnataan tällä kertaa länteen, Atlantin rannikolle. Ei kai tässä auta muu kuin ruveta suunnittelemaan, missä kaikkialla silloin meinataan reissata, tarjolla olisi nimittäin taas pitkähköt vapaat joulun ja uudenvuoden ympärillä. :)

Niin, ja kaikkein suurimmalla innolla odotan, milloin saamme Miehen kanssa kutsut tulla osaksi "wedding partya", sillä eihän nyt sulhasen siskoa ja tämän miestä voi mitenkään sivuuttaa bridesmaids & groomsmen -valinnoista! ;) Jos tällä saralla jotain edistystä tapahtuu, lupaan pitää teidät kartalla ihkaoikeiden jenkkihäiden suunnittelusta!

Kuva täältä.

4 kommenttia:

 1. Aika hauskaa, olisi mahtava päästä joskus itsekin jenkkihäihin :) Onnittelut heille kihlauksesta ja tulevista häistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista :) On kyllä hauskaa nähdä taas erilaiset häät!

   Poista
 2. Oi miten mahtavaa! Ollaan siis kaikki lämpimässä ensi jouluna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu, mahtista :) Täytyy kyllä sanoa, että lämpimässäkin joulussa on puolensa ;)

   Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...