perjantai 18. tammikuuta 2013

Tonttujen töitä

Lomamme aikana sekä äiti että anoppi kävivät pikaisilla vierailuilla kotonamme, lähinnä heittämässä maljakkoon kuivuneet tulppaanit pois kastelemassa kukkia. Molemmat olivat kuitenkin jättäneet jälkeensä myös pieniä ylläreitä:

TV-tason edessä ollut räsymatto löytyi keittiöstä (tason eteen ja sohvan alle oli myös ilmestynyt uusi matto, mutta koska emme ole ihan vielä varmoja siitä, jääkö se siihen, siitä ei ole kuvaa).

Hermoromahduksen aiheuttaneet sotkuisest kudevyydhit odottavat koukkua ja inspiraatiota sievissä kerissä.Vanhaan sohvaan kuuluva kulahtanut rahi sai totaalisen uuden ilmeen.

Kyllä kelpasi tulla maailman ääriltä takaisin ihanaan omaan kotiin!

PS. Nyt sitten palautetta tästä uudesta kuvakoosta! Onko liian iso/pieni/tyhmä/hankala vai tosi kiva? (Rakeisuudesta ei sitten sanota mitään - nämä on otettu kahdentoista aikaan keskipäivällä, että kiitos vaan kaamos.)

4 kommenttia:

 1. Mitä isommat kuvat, sen parempi :) Eli hyvät ovat!

  VastaaPoista
 2. Isoja kuvia vain tulemaan :)

  PS. Toi teidän lattia on ehkä maailman siistein!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, säätelen tuota kokoa vielä, vaakakuvat jää pikkasen pieniksi - onhan se isompi kivempi ;) Ja kiitos lattiakehuista! Tykkään itsekin, vaikka onhan tässä ollut ikävä sitä edellisenkin asunnon lautalattiaa. Mutta tämä lattia sopii tähän asuntoon kyllä oikein hyvin :)

   Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...