maanantai 14. tammikuuta 2013

Tervetuloa takaisin, kuula!

Hurahdin kahvakuulailuun muutama vuosi sitten personal trainerin kanssa treenatessani. Sen jälkeen salikäynnit ovat käytännössä kokonaan vaihtuneet kuulatunteihin - olen niin piiskaamista vaativa tyyppi, ettei itsenäisistä salikäynneistä oikein koskaan tule mitään. Niinpä kuulatunnit ovat aivan parhautta!

Kesällä vielä kävin säännöllisen epäsäännöllisesti salin suunnalla, mutta elokuussa alkanut remontti ja muuttoon liittyvät sähläykset katkaisivat hyvät käytännöt. Ja sitten olikin yllättävän vaikea löytää rytmiä uudelleen. Syksy hurahti ohi.

Kuva Fitin kahvakuulatreenijutusta.

Uuden vuoden kunniaksi voi taas alkaa suunnitella kalenteriin täytettä tyhjältä pöydältä. Ankean duunitilanteen (eli suomeksi lomattomuuden) ja juuri pidetyn kuukauden palkattoman loman vuoksi kevään viikonloput ammottavat tyhjyyttään ja suorastaan huutavat menoja. Niinpä olikin hyvä käydä tutustumassa salini kevään aikatauluun ja kliksutella treenikalenteriin kuulatunti joka ikiselle lauantaille tästä viikosta kesäkuun alkuun :).

Toki tiedän jo nyt, että varmasti en joka viikonloppu tunnille pääse, mutta kun tunnit merkkaa kalenteriin, paine oikeasti mennäkin salille kasvaa eksponentiaalisesti. Ja kyllähän minä sitä pirskutan salikorttia maksan joka kuukaudesta, niin olisihan se "ihan kiva" saada rahoilleen vastinetta... Ja senkin tiedän jo nyt, että kun saan taas kiinni kuulailun tuomasta mahtavasta tunteesta, niin en enää ymmärrä, miksi pidin taukoa!

Täältä siis tullaan, kesäkunto 2013. :D

Mites muiden uuden vuoden urheilut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...