keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Hälytys! Blogini on yksivuotias!

Otsikkohan sen jo kertoo, mutta viime viikolla julkaisemani yrttikuvapostaus sattui vahingossa pienen blogini vuosipäivälle.

Vuosi sitten fiilisteltiin uunituoretta avioliittoa ja kuumeiltiin uutta kotia. Odotettiin ja suunniteltiin kauan haaveiltua Aussi-reissua. Kesän aikana tehtiin asuntokaupat ja aloitettiin remontti. Käytiin myös minilomalla Dublinissa ja juhlittiin loppukesän aviopareja. Syksyllä muutettiin ja täytin viimeiset kakkosalkuiset vuodet. Loppusyksyllä työperäinen stressikäyrä aloitti edelleen jatkuvan nousunsa. Lumiseen talven toi odotetun breikin upein reissumme ikinä (kuvia ja juttuja edelleen tuloillaan, kunhan vaan..). Tämän vuoden puolella on juhlittu uutta kummipoikaa ja kymmenvuotista parisuhdetta. Viimeistelty kodin sisustusta ja jatkettu työkriiseilyä. Ensimmäinen vuosi herrana ja rouvana selätetty onnellisesti ja juhlittu perusteellisesti. Aloitettu taas uusien reissusuunnitelmien teko. Ja saatu yrtit ikkunalaudalla vihertämään. Vietetty ihanaa elämää.

Aivan mahtavaa, että kaikesta tästä on jäänyt pelkkää muistoa vahvempi jälki. Tämä blogi ei päivity päivittäin eikä se tavoita satoja(tuhansia) ihmisiä, mutta tykkään siitä silti hurjasti. Harrastus, jota on kiva muutama kerta viikossa kirjoittaa. En usko, että saan postaustahtia kasvatettua, mutta toivon, että tästä harvasta herkusta on iloa muillekin ;).

Tämä postaus on muuten numeroltaan 99. Kohta siis saadaan jo satanenkin rikki. Katsotaan, keksisinkö jotain kivaa näiden kahden merkkipaalun kunniaksi!

Kiitos ja kumarrus kaikille lukijoille ja kommentoijille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...