keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Herkistelyt herkistelty, tositoimet odottavat

O-ou, lauantaina se on sitten tosipaikka - Tahko MTB:n lähtöviivalla klo 9, suuntana kuuma (toivottavasti ei kuitenkaan ukkostava) ja paarmainen metsä. Tällä viikolla olen "herkistellyt", eli käynyt maanantaina helteisen "viimeistelylenkin" (eli kolmatta kertaa ikinä maastoreitillä), hikoillut tiistaina golfkentällä (koko kroppa siis aivan jumissa) ja ostanut sekä pehmustetut pyöräilyhanskat että -shortsit (ehdottomasti tän kauden ykköstuote). Plus mättänyt sisuksiini niin paljon pastaa, että heikompaa hirvittäisi. Ja silti on nälkä aivan koko ajan... On vissiin aineenvaihdunta käynnissä.

Alla todistusaineistoa siitä, että kehitys kehittyy, ja meikäläisenkin maastouskottavuuskerroin on noususuunnassa :D. Peukkuja pystyyn, että selviän metsästä ehjin nahoin ja fillarein. Palaan täyden raportin merkeissä sitten ensi viikolla!

Maastouskottavaa ratasjälkeä pohkeessa. Huhujen mukaan kovimmat jätkät tatuoivat nämä jäljet...
Mietin sitä kuitenkin vielä hetken ;)

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos! En tosiaan taida olla vieläkään ihan tajunnut, kuinka pöhkö tämä idea oikeastaan oli.. :D

      (Jännää muuten, että muokkasin tätä tekstiä vielä vähän eilen ennen julkaisua, ja julkaisin tosiaan vasta illalla, ja silti tuossa näkyy aikakoodina keskiviikkoiltapäivä, jolloin aloin tekstiä luonnostella.. käytin bloggerin i-appia julkaisuun, ehkä siinä vika..)

      Poista
  2. Vois olla aika uniikki tatuointi ;) Tsemppiä ja onnea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllä, ja ainakin tunnistaisi oman "heimonsa" helposti! Kiitokset tsempeistä, saas nähdä miten käy..

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...