maanantai 17. kesäkuuta 2013

Sadas postaus: Minulla on tavoite

Näin yhden merkkipaalun saavutettuani (siis tämän sadannen postauksen, onhan sekin jo jotain) on hyvä aika julkistaa myös tällä foorumilla eräs hulluimmista päähäpistoistani pitkään, pitkään aikaan.

Aion päästä maaliin Tahkolla järjestettävässä maastopyöräkilpailussa. Täydellisessä maailmassa en viimeisenä.

There, siinä se tuli. (Varmuudeksi maksoin aiemmin tänään osallistumismaksun, jota ei palauteta kuin lääkäritodistuksen kanssa tehdyn peruutuksen vuoksi.) Ilmoitin itseni 25 kilometrin matkalle. Mies taitaa ajaa sen klassiset 60 ja pari hullua ystäväämme 120.

Tahko MTB on Suomen suurin maastopyöräilytapahtuma. Mies on kavereineen käynyt tuolla kisaamassa jo useampana vuonna, ja minäkin olen ollut kannustamassa heitä ainakin kolmesti. Tapahtumassa on superkiva fiilis ja toki hulluna maastopyöräfriikkejä. :D Aiemmilla kannustuskerroilla myös ilmat ovat hellineet (siis nimenomaan kannustajia, metsässä ne helteet ovat olleet ilmeisesti melko tukalia), joten mikäpä siinä on ollut istuessa ensin viisi tuntia autossa perjantai-iltana, makoillessa lauantaina maalialueella arskassa kuunnellen hyvää musaa ja toistaessa autokeikka heti sunnuntaina. :)

Tänä vuonna aika oli ilmeisesti kypsä myös omalle ajamiselle. Vaikka viimeksi olen ajanut pyörällä noin viisi vuotta sitten yhden lenkin ja sitä ennen varmaan yläasteaikoina. Ja en koskaan maastossa. Lähtötaso on siis matalaakin matalampi, ja treeniä tarvitaan. Mutta sitä olen nyt alkukesän aikana yrittänyt saadakin. Edellisen metsälenkin jälkeen Mieskin oli jo vakuuttunut, että pääsen kyllä maaliin!

Alle kahden viikon päästä nähdään, miten mimmin käy...

Todistusaineistoa ensimmäiseltä metsälenkiltä. Oleellisinta toki tuo palautusjuoma ;)

PS. Onneksi kävin lukemassa reittikuvauksen vasta ilmoittautumisen jälkeen... :D

2 kommenttia:

  1. Yay - kuulostaa mahtavalta! :D Ja totta kai pääset maaliviivalle saakka :)

    T. Yks, joka ei ole pyöräillyt metriäkään ehkä kymmeneen vuoteen, mutta on vahvasti hengessä mukana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki tsemppi tarvitaan, kiitos! :D Näyttä ikävästi siltä, että kesäflunssa estää juhannustreenit, mutta ens viikolla sitten vaan "herkistelyillä" homma hanskaan.. Apuaa.. :D

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...