keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Nach Berlin!

Yo-todistuksen Laudaturin saksantaitoni ovat jo hieman keränneet pölyä päälleen, mutta puolivahingossa kotiutettujen Saksan-lentolippujen takia sitä pääseekin aivan kohta treenaamaan!

Otsikko vähän huijaa, sillä ennen Berliiniä käymme viettämässä viikonloppua Mannheimissa, jonne ystäväperheemme muutti keväällä. Olen melkoisen innoissani, sillä en ole oikeasti käynyt Saksassa aikaisemmin. En laske visiiteiksi lentokenttäpysähdyksiä tai vuonna kivi ja kypärä tehtyä bussimatkaa, kun alppilomalentomme ei voinutkaan laskeutua Innsbruckiin, vaan jäi (ehkä) Müncheniin, josta sitten huristelimme perille Söldeniin.

Berliinihän on ollut nyt niin pitkään trendikäs matkakohde, että saimme jo ison läjän tekemisvinkkejä FB:n kautta, mutta lisää ei ole koskaan pahitteeksi. Etenkin saa vinkata hyvistä ravintoloista, sillä mehän tykkäämme syödä :).

Kaikesta muustakin saa tietysti vihjata, majoitus tosin on jo varattu, huikealta vaikuttavasta Circus-hotellista!

Vain viikon mittaisesta kesälomastani otetaan siis kaikki irti, toiveissa olisi himpun lämpimämpää keliä kuin tämä kotoinen +12 astetta. Lähtö reilun kahden viikon päästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...