torstai 6. syyskuuta 2012

Viikonlopun tunnelmia

Olipahan taas viikonloppu (vaikka siitä onkin jo enemmän aikaa kuin uuteen viikonloppuun)! Remppaaminen iltaisin töiden jälkeen on kyllä sellaista itsensä kiusaamista, ettei mitään rajaa. Rättipoikkiväsyneenä laahustetaan puolenyön tienoilla kotiin muutamaksi tunniksi nukkumaan ennen seuraavaa arkipäivää työkiireineen. Harrastukset on telakalla ja silmäpussit sen kuin kasvaa... Niinpä näitä viikonloppuja odottaa vieläkin enemmän kuin normitilanteessa, mutta siinä vaiheessa kun huomaa lähinnä juoksevansa pippaloista toiseen (ei sillä että valittaisin, ihanat ystävät!) voi tosiaan heittää hyvästit sille univelan takaisinmaksulle! :D

Viime viikonloppu sisälsi tosiaan juhlista toisiin juoksemista, mutta kyllähän sitä remppaakin sitten tehtiin ja univelkojakin yritettiin tasoitella. Perjantaina juhlittiin ensin kahden ystävän yhdistettyjä kolmekymppisiä ja läksiäisiä, seuraavaksi toisen ystävän läksiäisiä ja vihoviimeiseksi käytiin vielä pyörähtämässä Miehen työperäisessä tilaisuudessa (, jossa oli kyllä siinä vaiheessa jo kaikki jäykistelyt jäykistelty).

Kaunista kattausta.

Lauantaina piiitkääään nukutun "aamun" jälkeen käytiin ihan nopsasti rempalla pyörähtämässä, kunnes olikin aika alkaa valmistautua seuraavaan juhlahumuun, eli kahden ystävän yhteisiin kolmekymppisiin. Olipas muuten kekkerit! Ihanaa, kun ihmiset jaksavat järjestää upeita juhlia. :) Sää ei tosiaan matkalla suosinut, mutta mitäs pienistä, sisällähän sitä sitten pääasiassa oltiin.

Kaikin puolin laadukasta runoutta juuri ennen jatkoille siirtymistä...

Sunnuntaina taisi "aamu" taas hieman venähtää, mutta loppupäivä oltiinkin sitten kiinteästi telanvarren jatkeena. Kyllä kummasti motivoi, kun näkee tuloksen samantien, ja ne vanhat seinät ovat vaan niin karmaisevat..

Ammattilaiset asialla, johan sen näkee teipin määrästä!

Näillä puheilla ei muuta kuin valmistautumaan seuraavaan viikonloppuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...