lauantai 16. helmikuuta 2013

Iloa pienestä

Tätä ei voi jatkua enää kovin kauaa. Olosuhteet töissä ovat lähes sietämättömät, ja kun samalle viikolle osuu myös täysin turhaa kitkaa ystävien välille, niin onko yllättävää, että pillitin lähes koko torstain (kyllä, myös työpäivän). Perjantaiaamuna en olisi millään maailman mahdilla halunnut nousta sängystä. Onneksi kuitenkin nousin, koska päivä parani loppua kohden huomattavasti.

Olin sopinut leffatreffit ystäväni kanssa illaksi. Kävimme ensin avautumassa ja helpottamassa oloa pizzapannujen ääressä ja siitä sitten saliin. Olin jo pidemmän aikaa halunnut käydä katsomassa kehutun ranskalaisen tositarinaan perustuvan Koskemattomat ja sain siis houkuteltua itselleni seuraakin :). Ja oih, miten ihana elokuva! Ensinnäkin: ranskaksi - ihanaa pitkästä aikaa kuulla tätä kieltä, ja toiseksi: mahtava tarina ja hienot roolisuoritukset. Salista ulos käveli kaksi leveästi hymyilevää naista, joiden molempien mieliala oli tuhannesti korkeammalla kuin aiemmin päivällä.

Tämäkin päivä on ollut tosi hauska. Kahvakuulatreeneissä on käyty, uunista on nostettu höyryävä makaronilaatikko ja telkusta tuijotettu herttaista viiksiniekka Poirot'a. Kohta vielä juustokakun (daimsuklaalla maustettu) leipominen huomista lukiolikkojen brunssia varten ja sitten jalat sohvalle ja joko käsitöiden tai kirjojen kimppuun!

Pienistäkin asioista voi tulla niin hyvälle mielelle. Iloista viikonlopun jatkoa! :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä työtilanteeseen, onneksi hyvät ystävät ja loistava leffa piristävät mieltä edes hetken :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Onneksi on ystävät ja viikonloppuja <3 Uudenvuodenlupaukseni on päästä täältä pois, joten viimeisenä keinona sitten joulukuussa irtisanoutuminen jos ei muuten onnistu..

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...