perjantai 19. huhtikuuta 2013

11 kk

Hopsansaa, tänään on kulunut kuukautta vajaa vuosi hääpäivästämme! Skoolattiin sille eilen lasillisilla valkkaria erinomaisen lohikuhaseljankan äärellä. Samalla sovittiin, että olisi ihan kiva jotain toiselle lahjaksi antaa :). Mies heitti vitsiä lahjapaniikista, koska nyt joutuu keksimään lahjoja myös keväisin, kun ennen stressikausi on ollut vain syyskuusta jouluun! ;)

Omassa mielessä pyörii jo muutama lahjavaihtoehto, mutta koska tuo kelmi todistettavasti käy täällä lukemassa, niin mitään en paljasta ;). Toimeen on kuitenkin tartuttava, jos meinaa kuukauden päästä olla suunnitelmat selvät!



PS. Viikonloppukevennykseksi kerrottakoon, että tulin eilen töihin ilman duuniläppäriä, jonka jätin nätisti keskiviikkoisen etäpäivän jälkeen eteiseen. Huomasin asian niinkin aikaisessa vaiheessa kuin istuttuani työtuoliini. Ei auttanut muu kuin talsia takaisin kotiin ja hakea mokoma kapistus, ilman kun olisi ollut hieman hankalaa hommia tehdä.. :D

3 kommenttia:

  1. Ohhoh, kylläpä aika rientää... Olen vielä muistavinani, kun luin sun blogista 1kk jäljellä -tyylisiä postauksia!! :D Mä toivon vaan hääpäivälahjaksi jotain ihanaa pikareissua johonkin. Katsotaan mitä keksitään.. :)

    VastaaPoista
  2. Vitsit, vasta mäkin muistan jännäilleeni sun hääblogin mukana h-hetken lähestymistä :) Onnei, onnei vuodesta jo nyt! Meillä tulee sunnuntaina täyteen yhdeksän kuukautta rouvas- ja herraseloa, whoop :)

    VastaaPoista
  3. Äläkääpä muuta sanoko, aika vaan vilisee silmissä! Toisaalta, niin paljon on myös ehtinyt tapahtua sitten viime toukokuun, että välillä tuntuu kuin siitä olisi iäisyys! :D

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...