torstai 18. huhtikuuta 2013

Hear it for New York, New York, New York!

Hyvinkin kliseisesti kärsin aikamoisesta ikäkriisistä. Viime syksynä kilahti lasiin ne isot kaksi ja yhdeksän, joten tänä vuonna on sitten loogisesti pyöreiden vuoro.

Lohtua tähän (ja vähän muihinkin kriiseihini...) tuo sunnuntai-iltana varattu New Yorkin -matka. Matkaseurana hieman poikkeuksellisesti oma emo, eli äitipallero. Ollaan tosin aiemminkin reissattu äidin kanssa kahdestaan, joten sinällään se ei ole kummoista - kyllä me molemmat selvitään ilman huutoja ja hiusten repimistä viikko toistemme seurassa ;). Etenkin, jos minun verensokerini pidetään tasaisena.

Ison surffailun ja vertailun jälkeen päädyttiin lopulta Finskin suoriin lentoihin, ja kuin vahingossa pidennettiin nelipäiväiseksi ajateltua matkaa kokonaiseen viikkoon. Onhan neljä päivää nyt aivan liian vähän aikaa tuossa ihanassa kaupungissa, eihän siinä ennätä edes kunnolla shopata! Lennoissa oli tosiaan ihmeellinen hinnoittelu, ja pidentämällä oleskelua alkuperäisestä torstaista lauantaihin asti säästyi lippujen hinnassa useita satoja euroja (jopa enemmän kuin mitä tuli lisähintaa useammasta hotelliyöstä).

Matkan ajankohta on elokuun lopussa. Rupattelen täällä varmaan jonkin verran suunnitelmistamme ja vähintään sitten pyrin kertomaan jotain reissun jälkeen. Ottaisin myös mieluusti vastaan kaikenlaisia vinkkejä tuosta betoniviidakosta, vaikka emme kumpikaan sinne ole ensimmäistä kertaa menossa. Mutta ravintolat, kahvilat, parhaat kaupat ja suositut musikaalit - kaikki nämä ovat varmasti päivittyneet sitten 2000-luvun loppupuolen, kun itse viimeksi olen Nykissä käynyt. Vinkit ovat siis kullanarvoisia!

Loppuun tunnelmanviritysfiilistelymusaa, josta tuo otsikkokin on kopattu:

2 kommenttia:

  1. Oi mahtavuutta! Ihana äiti tytär viikko tiedossa siis (: Voi kunpa joku järkkäis mullekin synttäreiksi jotain. Vaikka ihan yllärinä, kun täällläkin pärähtää ne luvut kohta mittariin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo uskon että tästä tulee kyllä ihan huippumatka :) Mä kyllä veikkaan, että jotain ylläriä voisi hyvinkin olla tuloillaan, J:llä on nimittäin melkoisen hyvä track record sun haaveiden toteuttamisessa ;)

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...