keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ahdistus

Lupasin, etten enää marmata, mutta nyt on kyllä ihan pakko. Luonnoksissa olisi vaikka mitä postauksia odottamassa, kuvia olisi näyttää ja juttuja kerrottavana, mutta ei. Iltaisin ei energiat riitä muuhun kuin aivottomaan makoiluun. Ja yöllä, jos olen saanut nukahdetuksi, kierin levottomasti omassa hikilammikossani (tiedän, yök). Aamuisin ei yllättäen ole kovin pirteä olo. Kyyneleet valuvat ilman syytä, päätä särkee ja kädet tärisevät.

Sanoisin, että pikkaisen tuo stressi painaa. Luin uusimmasta Fitistä jutun paniikkihäiriöistä kärsineistä naisista, ja melko monet oireet osuivat kohdilleen. Tarttis varmaan tehdä jotain.

Perjantaiksi sain vähän yllättäen vapaata töistä, joten jospa sitä pitkän viikonlopun avulla taas pääsisi paremmin itseensä kiinni.

10 kommenttia:

 1. Mä en tiedä millaista työtä sä teet, mutta eihän tuo hyvältä kuulosta :( Onko irtisanoutuminen ollenkaan vaihtoehtona, uskallatko ottaa riskiä? Voimia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos. periaatteessa teen ihan siistiä sisätyötä, josta ei todellakaan pitäisi tulla tällaista ahdistusta. irtisanoutuminen on jossain vaiheessa vaihtoehto. päätin, että tätä vuotta en tässä työssä lopeta. onhan se toki aivan järkyttävä riski, mutta toisaalta oman terveytensä kanssa ei pitäisi ihan näin pahasti kärsiä.. :/

   Poista
 2. Voi ei, ei todellakaan kuulosta hyvälle. Toivottavasti saat viikonlopun aikana levättyä. Jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos. todella toivon viikonlopun tuovan ansaitun hengähdystauon. ja yritän keskittyä hyviin asioihin, kuten ihanaan kesään ja harrastuksiin ja ystäviin :) välillä vain ei jaksa, ja silloin on todella synkkää..

   Poista
 3. Oi ei! Onneksi on edes vapaapäivä koittamassa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, tänään on taas jo vähän parempi päivä - luultavaksi siksi, että on valeperjantai :) Tulee kyllä tämä extrapäivä niin tarpeeseen!

   Poista
  2. Hihii, valeperjantai on loistava termi! Jos ens viikollakin (työ)elämä potkii päähän ja lauantaina ei satu olemaan erikoisempaa tekemistä, niin tervetuloa ison kirkon nurkille vakoilemaan teidän sateenvarjoja in action ;).

   Poista
  3. Oo, houkutteleva tarjous :D Täytyy katsoa miten se ensi viikko tästä muotoutuu. Hurjaa, tyypit on ihan just naimisissa! <3

   Poista
 4. Pööh. Täällä elellään vähän samankaltaisissa tunnelmissa. Työaamuina herään jo ennen viittä pienen ahdistuksen kera. Mietin, että olispa ihanaa vaihtaa takaisin alalle, jossa ei tarvi nököttää tietokoneen ääressä pitkiä päiviä. Jotain pitäs tehdä. Nautihan pitkästä viikonlopusta ja ota ilo irti auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ounou :( Mua harmittaa se, että olen kyllä tavallaan ihan oikealla alalla ja tykkäisin niistä hommista, mitä mun pitäisi tällä taustalla ja koulutuksella tehdä, mutta olen juuttunut jostain syystä ihan vääränlaisiin tehtäviin.. Ja kun vielä työilmapiiri ja johtaminen nykyisessä paikassa on ihan kuralla, niin siitähän sitten on soppa syntynyt :(

   Tsemppiä sullekin, ja kerätään iloa arskasta!

   Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...