maanantai 9. syyskuuta 2013

Asioiden tavasta järjestyä

Sitähän sanotaan, että asioilla on tapana järjestyä, tavalla tai toisella.

Tänään klo 15.50 toimitusjohtaja tulee työpyötäni eteen ja pyytää hetkeksi neukkariin. Alitajuisesti tiedän, mitä on tulossa, mutta kyllä se silti kirpaisee.

"Tällä hetkellä ainoa vaihtoehtomme on toistaiseksi voimassa oleva lomautus. Näillä näkymin emme voi myöskään luvata tilanteen muuttuvan ajan kuluessa."

Että näin. Ratkesi sitten sekin ongelma. Ensi viikon perjantaihin asti pitäisi töissä käydä kuin ei moksiskaan, ja sitten se lähes kaksivuotinen taipaaleeni tuossa firmassa on ohi. Jos pitää analysoida, niin oli tämä huonoista vaihtoehdoista varmaan vähiten huono - optimaalisinta olisi toki ollut lähteä itse suoraan uuteen paikkaan. Mutta aina ei voi valita.

Nyt, kun tuosta ilmoituksesta on jo tovi aikaa, ja olen käynyt tanssitunnillakin puhdistamassa mieleni, alkaa elämä voittaa. Uutta matoa koukkuun, toivotaan hyvää kalaonnea!

Veikkaan, että tänä yönä nukun paremmin kuin pitkään, pitkään aikaan.

6 kommenttia:

  1. Oi, tsemppiä uuden kalan ongintaan! Kyllä jossain odottaa sua sellanen sopiva vonkale :)

    VastaaPoista
  2. Tuohan on siis selkee merkki vain paremmasta tulevaisuudesta, eiks ni? :) Onnenpotku täältä uuden duunipaikan etsintään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllähän tää pitää positiiviseksi kääntää :) Pitänee hetki huokaista ennen hullua duuninhakurypistystä!

      Poista
  3. Tsemppiä kovasti, asioilla on AINA tapana järjestyä!! :) Joku, mikä tuntuu vastoinkäymiseltä nyt, saattaa olla lopulta avain siihen johonkin paaaaljon parempaan! Onnea duuninmetsästykseen!

    Ps. LinkedIn on hurjasti kasvava rekrymedia, laita profiilisi sielläkin kuntoon ja käy kurkkimassa avoimia duuneja! Meidän rekryt tehdään nykyään pääosin sieltä! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, täytyy luottaa, että tästä aukeaa jotain paljon parempaa. LinkedIn-profiili on ollut rock solid tasolla jo vuodesta 2007 ;) Mutta ilmoituksia voisin toki sieltä enemmänkin katsella, aiemmin on ollut vähän sellaista toisella silmällä vilkuilua. Kiitos tsempeistä!

      Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...