keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Concrete jungle - Unelmien Manhattan

Oijoi, kyllä kelpasi viikko betoniviidakossa! Shopattiin, shopattiin, käveltiin ja shopattiin vielä vähän lisää. Tehokkaasti käytin varmaan koko lomarahapussin, mutta onpahan nyt uusittu vaatekaapin sisältö syksyä varten. :)

Alla ilotulitusta kuvien muodossa, tarkennuksia saa kysyä! Hotelliamme (The Muse Hotel) voin suositella, jos tykkää turisti-New Yorkin ytimestä, Times Squaresta. MoMAssa kannattaa käydä ja katukojusta ostaa pikkurahalla maailman parhaita bageleita. Fifth Avenuella pääsee tehokkaasti höyläämään luottokorttia, ja alennusliput saman illan musikaaliesityksiin saa kätevimmin South Street Seaportin TKTS-kojusta Times Squaren sijaan.

Central Parkissa on mahdollista lenkkeillä ruuhkassa :). Metro on näppärä kulkuväline etelä-pohjoissuunnassa ja myös Brooklynissa on kiva käydä (vaikka meiltä se jäikin väliin armottoman shoppailun viedessä niiiiin paljon aikaa). Lentomatkalla takaisin voi törmätä US Openista tippuneeseen tennisässään (en kuitenkaan paparazzanut Jarkkoa) :D. Niin, ja parhaimmat kuvat Vapauden patsaasta saa ilmaiselta Staten Islandin lautalta.

Here goes (näitä on nyt aika monta, tosin kaikkiaan kuvia on yli 400..).

Ensimmäistä iltaa:


Sex and the City -tourilla:


WTC siten lähistöllä:

Kulttuuripäivää:
Teatterilippuja ja turreilua:
Etukäteisiä synttärijuhlallisuuksia:


High Line ja Chelsea Market:
Telkusta tuttujen kotikulmilla:Central Park:

PS. Note to self: opettele ottamaan suoria kuvia... Menisi vähän vähemmän aikaa tähän kuvankäsittelyyn, kun ei tarttis jokaista kuvaa suoristaa. Paitsi että edelleen osa näyttää ihan tiltanneilta.. Ehkä mun pää vaan on vino :D

4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia - matkakuume senkun vaan kasvaa tällasista, oi ja voi! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits :) Matkakuume on kyllä siitä kiusallinen vaiva, että se ei reissaamalla parane! ;)

   Poista
 2. Oooo, mäkin haluuuuun! Mun suosikkikuva oli tuo, missä oli turkoosi lahjarasia ja pullo kuohuvaa ;). Ihanan näköinen reissu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mahtavaa, eikä tosiaan edes saatu pahempaa kränää aikaiseksi, vaikka äipän kanssa kahdestaan oltiinkin :D Tuo turkoosi rasia ja kuohuvapullo oli kyllä yks munkin suosikkihetkiä :)

   Poista

Kaunis kiitos kommenteista!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...